Viktig hotelloppdrag til Regea Prosjekt a/s


Regea Prosjekt a/s i Skånevik fikk i konkurranse med større selskap i Norge et svært viktig oppdrag i Hardanger. Oppdraget var full utskiftning av brannalarmanleggets detektorer og sentralutstyr, i tillegg til nye alarmsummere på alle soverom, på Hardangerfjord Hotel som en del av hotellets vedlikehold. Hotellets eier er Hardangerfjord Eiendom a/s som eies av DNB. Hotellet er et veldig flott hotel som holder til naturskjønne omgivelser i Øystese i Hardanger og har 87 soverom, stor restaurant, svømmebasseng, nattklubb m.m.

Installatør og daglig leder Johan Strømsvold sier at oppdraget var svært viktig for firmaet og dets strategi. Regea Prosjekt a/s har sentral godkjenning klasse 3 hos Direktoratet for Byggkvalitet som gjelder installasjon av brannalarmanlegg, som er den høyeste klassen på området. Oppdraget ble sikret som en kombinasjon av pris og god informasjon om gjennomføringen og dokumentasjon i anbudsfasen.

Det nye automatiske adresserbare brannalarmanlegget fra Elotec a/s i Norge ble satt i drift innen tidsfristen i januar, selv med en del ekstraarbeid.

Regea Prosjekt a/s ble etablert i Skånevik i 2008 og er autorisert elektroinstallatør og utfører også elkontroll og termografering. Johan Strømsvold har over 30 års erfaring i bransjen. Firmaet har elektroinstallatørkompetanse, ingeniørkompetanse og fagbrev på samme sted og innenfor samme kommune og utfører generelt sett oppdrag på hele Haugalandet, Sunnhordland og i deler av Hardanger.