Arbeidende formann


VI BRENNER FOR Å SKAPE EN INTERESSANT ARBEIDSPLASS MED GODT HUMØR

ARBEIDENDE FORMANN

Som Formann vil du ha en jobb hvor du arbeider med planlegging, tilrettelegging og organisering av prosjektet. Du vil koordinere, lede og følge opp installasjonsarbeidene gjennom hele perioden samt ivareta kontroll av utstyrsbestillinger og leveranser.
Du vil også være ansvarlig for gjennomføringen av HMS, befaringer og kommunikasjon med kunde på arbeidsstedet.

Sentrale arbeidsoppgaver

Som vår nye Formann vil du planlegge og koordinere arbeidet samt følge opp utstyrsleveranser fra ordre til levering og oppstart. Du vil ha fokus på fremdrift, god økonomi, fornøyde kunder og HMS. En del av arbeidsoppgavene er å følge opp kontrakt/avtaler med kunder og leverandører, og du vil iblant være med på utarbeiding av anbud.

Kvalifikasjoner

 • Du har gjerne minimum 3-5 års erfaring som Bas/Formann hos industriell entreprenør eller elektroinstallatør.
 • Du har fortrinnsvis relevant elektroutdannelse, men erfaring vil bli vurdert opp mot utdanningsbakgrunn.
 • Du har solid erfaring fra selvstendig problemløsning samt gjennomføring av elektrotekniske prosjekter, fortrinnsvis industri og næringsprosjekter.

Egenskaper

 • Du har god kommersiell tilnærming og stor arbeidskapasitet.
 • Du er kreativ, nysgjerrig og drives av å finne gode løsninger.
 • Du har god faglig kompetanse.
 • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
 • Du er proaktiv, strukturert og har evne til å arbeide selvstendig.

Vi tilbyr

 • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver.
 • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser.
 • Godt arbeidsmiljø.

 

Om arbeidsgiveren

Norelco eiere er en av markedslederne innen leveranser av elektrotekniske systemløsninger til offentlig virksomhet og næringsindustri, og har i underkant av 40 ansatte. Vi har mange interessante oppgaver å løse i tiden fremover. Norelco har et omdømme som en pålitelig og samarbeidsorientert leverandør som gjør sitt ytterste for å tilfredsstille kunden.

Norelco har en fleksibel og kompetent organisasjon som har en god markedsposisjon og klare planer om å videreutvikle selskapet og ansatte fremover.

Vi tilbyr deg en spennende rolle i et solid selskap i vekst hvor du blir en viktig bidragsyter og kollega. Norelco har mange motiverte og dyktige medarbeidere som trives med å finne løsninger på kompliserte og komplekse problemstillinger, sammen tar vi og godt vare på nye og eksisterende kunder.

For å lykkes som Arbeidende Formann hos oss har du godt humør og gode kommunikasjonsevner, er faglig kompetent, synlig og tydelig. Du er en lagspiller som trives på jobb og kan vise til positive resultater fra tidligere roller.

Søknadsfristen er 30.04.2018
Søknader behandles fortløpende.

Send søknaden på mail til post@norelcoas.no

Ta gjerne kontakt med daglig leder Johan Strømsvold på tlf 9835 6222 dersom du ønsker avklaringer eller har spørsmål om stillingen.