Elektriker


VI BRENNER FOR Å SKAPE EN INTERESSANT ARBEIDSPLASS MED GODT HUMØR

ELEKTRIKER

Som Elektriker vil du ha en markedsfokusert jobb hvor du arbeider med teknisk support og utbedringer hos kunden. Du vil utføre feilsøking, feilretting og reparasjoner som kan skje under driften av elektro og automasjonssystemet.

Du vil også være ansvarlig for gjennomføringen av inspeksjoner og forebyggende vedlikehold. I rollen vil du til enhver tid sikre den tekniske tilgjengeligheten til systemet samtidig som du vil foreslå og utføre forbedringsarbeid og optimalisering av systemet.

 

Sentrale arbeidsoppgaver

Som vår nye Elektriker vil du planlegge og utføre arbeidet samt følge opp utstyrsleveranser fra ordre til levering, komplett installasjon og oppstart. Du vil ha fokus på fremdrift, god økonomi, fornøyde kunder og HMS. En del av arbeidsoppgavene er å følge opp serviceavtaler med kunder og leverandører.

Kvalifikasjoner

 • Du har gjerne minimum 3-5 års erfaring fra servicearbeid hos industriell entreprenør eller elektroinstallatør
 • Du er utdannet elektriker gruppe L.
 • Du har gjerne ingeniør- eller teknikerutdannelse. Erfaring vil bli vurdert opp mot utdanningsbakgrunn
 • Du har solid erfaring fra selvstendig problemløsning samt gjennomføring av elektrotekniske prosjekter, fortrinnsvis industri og næringsprosjekter

Egenskaper

 • Du har god kommersiell tilnærming og stor arbeidskapasitet
 • Du er kreativ, nysgjerrig og drives av å finne gode løsninger
 • Du har god faglig kompetanse
 • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Du er proaktiv, strukturert og har evne til å arbeide selvstendig

Vi tilbyr:

 • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
 • Godt arbeidsmiljø

Om arbeidsgiveren

Norelco eiere er en av markedslederne innen leveranser av elektrotekniske systemløsninger til offentlig virksomhet og næringsindustri, og har i underkant av 40 ansatte. Vi har mange interessante oppgaver å løse i tiden fremover. Norelco har et omdømme som en pålitelig og samarbeidsorientert leverandør som gjør sitt ytterste for å tilfredsstille kunden.

Norelco har en fleksibel og kompetent organisasjon som har en god markedsposisjon og klare planer om å videreutvikle selskapet og ansatte fremover.

Vi tilbyr deg en spennende rolle i et solid selskap i vekst hvor du blir en viktig bidragsyter og kollega. Norelco har mange motiverte og dyktige medarbeidere som trives med å finne løsninger på kompliserte og komplekse problemstillinger, sammen tar vi og godt vare på nye og eksisterende kunder.

For å lykkes som Elektriker hos oss har du godt humør og gode kommunikasjonsevner, er faglig kompetent, synlig og tydelig. Du er en lagspiller som trives på jobb og kan vise til positive resultater fra tidligere roller.

 

Søknadsfristen er 30.04.2018
Søknader behandles fortløpende.

Send søknaden på mail til post@norelcoas.no

Ta gjerne kontakt med daglig leder Johan Strømsvold på tlf 9835 6222 dersom du ønsker avklaringer eller har spørsmål om stillingen.