Om selskapet


NORELCO leverer konsulenttjenester, prosjektledelse, elektro, automasjon, kontroll- og alarmsystemer til privat, landbruk og næring.
Våre ansatte har lang erfaring innen privatmarked, landbruk, akvakultur, industri og næring, samt olje- og gassvirksomhet.

NORELCO har som mål å alltid vær i forkant av de teknologiske endringene som skjer i markedet og har høyt fokus på videreutvikling av selskapet som en pålitelig og servicevennlig leverandør.
NORELCO disponerer en bredt spekter av ingeniører, kompetanse, fagpersonell med lang erfaring. Dette gjør oss i stand til å påta oss de fleste typer oppdrag og gjennomføre disse i samsvar med avtalte fremdriftsplaner, kvalitet og tidsfrister.

NORELCO oppfyller alle myndighetspålagte krav og godkjenninger som i dag forventes av en foretrukket elektroentreprenør. Vi har kontinuerlig fokus på HMS og gjennomfører årlig både sikkerhet og faglige kurs for våre ansatte.
NORELCO er og skal være godkjent lærebedrift og tar årlig inn lærlinger.

 

Godkjenninger og registreringsbevis:

  • DSB: Autorisert elektro installatør Gr. L
  • NKOM Installatør Gr. TIA
  • NKOM Installatør Gr. KIA
  • DIBK Sentral godkjenning brannarlarmanlegg, nød- og ledelyssystem i tiltaksklasse 3.
  • Godkjent opplæringsbedrift innen elektrikerfaget
  • FG godkjent foretak innen prosjektering og installasjon av brannalarmanlegg, utførelse av elkontroll.

 

Lokale eiere og lokalt tilhørende ansatte gir de beste forutsetninger for å yte den servicen du som kunde forventer og fortjener.

NORELCO er etablert av ETR Elektro & Telecom (Karmsund) og Regea Prosjekt (Skånevik).
NORELCO etableres med hovedkontor i Medvind Næringshage sentralt i Ølensvåg. NORELCO vil være en aktør som bidrar aktivt til utvikling av regionen.

Som elektrofaglig gruppe med mange ansatte skal vi være med å løse både eksisterende og fremtidige utfordringer for våre kunder innen næring, landbruk og privat.

Kontoret i Skånevik blir videreført.

 

 

Send oss gjerne en mail eller ring oss på tlf 98356222.